Zvěřinové menu

od 1. 12. do 3. 12. 2017

100 gPAŠTIKA z dančí plece a divočáka s pistáciemi, rybízovou omáčkou a tousty85,-
0,4 lZVĚŘINOVÝ VÝVAR s masovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi45,-
200 gDANČÍ GULÁŠ s cibulovým salátem a pečivem135,-
180 gHŘBET Z DIVOČÁKA filírovaný steak s bramborovými nočky, hříbky a smetanovou omáčkou220,-
180 gJELENÍ PLEC se šípkovou omáčkou a žemlovým knedlíkem195,-
180 gKRK Z DIVOČÁKA pečený na pivě, červené zelí, bramborový knedlík165,-
150 gKLOKANÍ SVÍČKOVÁ na smetaně, špekový knedlík220,-
3 ksBRAMBOROVÉ KNEDLÍKY plněné čokoládou balené v pražených oříšcích, omáčka z lesního ovoce85,-

Uvedené ceny jsou v Kč, včetně DPH.

Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy.